Encara de vacances, gaudint de moltes estones de descans, desconnexió, reflexió i, perquè no, també de planificació, trobo que és un bon moment de presentar la primera part dels canvis que aquesta temporada viurem, i que espero viviu amb nosaltres, als Esports de Ràdio Sabadell. A dues setmanes exactes de donar un any més el tret de sortida oficiós -l’oficial arribarà el dilluns 31- a la temporada regular de ràdio, toca desvelar que L’Anotador es muda d’hora. No acabo de posar-me d’acord amb mi mateix si ho hem fet per celebrar que iniciarem la nostra quinzena temporada, o simplement perquè ens ha vingut de gust. Tot i això, i sigui per la raó que sigui, el resultat que ens queda és que el programa deixa -només a mitges- el que ha estat el seu horari habitual gairebé des dels inicis de la 94.6. Enrere queda la franja  de 19:30h-20h, i agafa el relleu la de les 14:30h-15h. És a dir, ara anirem just després del Notícies Migdia (NMG).
Fins ara, segur que recordeu, sobretot els més fidels, la informació esportiva l’oferíem dins del NMG. Deu minuts d’esports que servien per avançar els continguts que estàvem ‘cuinant’ de cara al vespre. Doncs bé, ara ho resoldrem amb un bloc informatiu d’una hora, en el qual la informació general ocuparà els primers trenta minuts, mentre que els esports tindran just després la seva mitja hora completa.
El que no canvia amb el nou horari són els criteris informatius del programa. El Sabadell continuarà sent el pal de paller de L’Anotador. La nova aventura arlequinada a Segona B, acompanyada de la segona temporada de l’amateur a Tercera i el retorn del juvenil A a la Lliga Nacional seran la principal raó de ser del programa. Però com sempre hem fet, com sempre s’ha caracteritzat Ràdio Sabadell, sense perdre de vista la molta oferta esportiva de la ciutat i la seva principal àrea d’influència. El futbol, tant territorial com formatiu, el waterpolo i la natació, el bàsquet, l’handbol, el futsal… Tots els esports, totes les entitats esportives i tots els esportistes de Sabadell seguiran trobant a L’Anotador el seu aparador i, al mateix temps, la finestra a través de la qual reivindicar el seu treball diari.

L’Anotador Express
Com deia abans, el nou horari de L’Anotador només suposarà un trasllat a mitges. La presència del programa al migdia no farà que oblidem la franja històrica dels esports a Ràdio Sabadell. Així, a les 19:30h continuareu trobant la informació esportiva de la ciutat. En aquest cas, en un format més àgil i també més breu. Una versió reduïda, una versió express, de quinze minuts. Temps suficient per resumir els continguts esportius més destacats del dia.
Així que ja sabeu. estem de vacances, si més no alguns, però el dilluns 17 d’agost tornem a la batalla. Tornarem, com diu el lema de campanya del Sabadell aquesta temporada, i ho farem amb nou horari. Per tant, abans que un altre dia us parli dels canvis que afectaran al Tribuna Preferent o a les ‘transmis’ del Futbol a Ràdio Sabadell, allà us hi esperem. Dilluns, 17 d’agost, a les 14:30h, amb el ‘nou’ L’Anotador.