Diga-li temps lliure, o ganes de complicar-me una mica més la vida. Sigui com sigui, això que tens davant teu, i que espero que estiguis a punt de descobrir més a fons, no és més que un petit desig que des de fa temps em voltava pel cap. Un espai personal i intransferible, en el qual deixar anar les més opinions i alguna que altra vivència personal. Una barreja justa i, segurament, poc equilibrada de les experiències que m’ha donat la ràdio, el futbol, els viatges i el fet de tenir sempre que és possible un bon plat a taula.

Per la resta, sóc periodista per vocació, home de ràdio per afició i arlequinat per adopció. Em trobaràs a Ràdio Sabadell, que és casa meva des de fa catorze temporades. Es diu aviat. Narro els partits del primer equip del Centre d’Esports Sabadell. Tasca que m’ha permès conèixer una mica més de món i, sobretot, a molta gent amb la qual compartir aventures.

Res més, si encara t’atreu la idea, entra a la web i pel mateix preu passat-ho bé llegint les meves històries. Benvingut/da!